Frivilliga Radioorganisationen

FRO Gävleborg

FRO Gävleborg

Kontaktinformation

FRO Gävleborg
Nilsson
Svalörtsvägen 8
80638 Gävle
E-post: gavleborg@fro.se
Tel: 0703233232

Välkommen till FRO Gävleborg

Frivilliga Radioorganisationen (FRO) är en frivillig försvarsorganisation för sambandsintresserade. Kvinnor och män i alla åldrar kan bli medlemmar. Vi bemannar sambandsbefattningar i Försvarsmakten samt inom samhällets krisberedskap.

Varje vecka träffas vi och delar med av oss den kunskap vi besitter, både teoretiskt och praktiskt. Mestadels kretsar diskussionerna naturligt kring radiokommunikation. Men under 2016 har föreningarna i FRO Gävleborg även haft grundläggande lödkurs, Arduino genomgång och föredragningar om Linux och virtualiserade datormiljöer.

Kompetensen är alltså bred så har du det ett teknikintresse och vill göra en insats för samhället är chansen stor att du får ett bra utbyte inom FRO. Det finns även många kurser tillgängliga på nationell nivå, både med civil och militär inriktning.

 

bildhuvudsida

Deltagare på lödkursen som hölls våren 2016.

 

 

Valberedningen söker kandidater

Valberedningen för FRO Gävleborg söker redan nu kandidater till posterna kassör och två ordinarie ledamöter som kan tillträda vid årsmötet 2020.

Det vore mycket bra om om en ny tilltänkt kassör kan gå parallellt med nuvarande kassör från och med november för att lära sig rutinerna, speciellt runt hanteringen av medlemsavgifter.

Nominera dig själv eller någon annan genom att kontakta valberedningen nedan

Peter Johansson (peter.johansson@fro.se)
Jon Berglund (jon.berglund5@hotmail.com)
Fredrik Nilsson (a.fredrik.nilsson@gmail.com)

Inloggning

Endast för medlemmar

    

Hitta FRO nära dig

Sök